Over Fotoprofessional

 

Fotoprofessional is een fotospeciaalzaak gevestigd in het centrum van Amsterdam voor al meer dan veertig jaar. We bieden de grootste collectie digitale foto- en videocameras in Amsterdam.

We zijn onder anderen dealer van Leica, Nikon, Canon, Hasselblad, Panasonic, Sony, Olympus, Pentax, Samsung, JVC, Fuij en Ricoh. Ons assortiment loopt van compact cameras op tot professionele digitale S.L.R. cameras. Van basis video cameras tot professionele HDV videocameras die te gebruiken zijn bij TV- en filmproducties. Daarnaast hebben een complete lijn bijbehorende accesoires van batterijen, geheugen kaarten, tapes tot film lampen en microfoons. 

 

 

 

 

 -- 


Routebeschrijving:

Wij zijn gevestigd op de Nieuwendijk ter hoogte van de ''Beurs van Berlage''. Vanaf de Beurs zijn wij bereikbaar via de ''Oudebrugsteeg''. Als u via de Oudebrugsteeg de Nieuwendijk oploopt en u slaat af naar rechts zijn wij na 40 meter te vinden aan uw rechterhand. 


Auto: Als u met de auto komt kunt u het beste de Nieuwenzijds Kolk in uw navigatie intoetsen. U komt dan aanrijden via de Nieuwenzijds voorburgwal. Als u bij de Nieuwenzijds Kolk aankomt kan u de auto parkeren in de Q Park parkeergarage (Q Park de Kolk). Eenmaal geparkeerd loopt u via de Kolksteeg naar de Nieuwendijk, op de Nieuwendijk slaat u linksaf en dan ziet u ons vanzelf aan uw rechterhand zitten. 

Looproute vanaf Q Park ''De Kolk'' (klik op kaart voor meer opties):

 


OV: Als u met de het openbaar vervoer reist kan u het beste reizen naar Amsterdam Centraal Station. Eenmaal aangekomen loopt u het station uit en richting het Victoria hotel (te herkennen aan de grote borden op het dak en recht tegenover het station). Rechts naast het Victoria hotel zit de Hasselaersteeg die u helemaal doorloopt totdat u op de Nieuwendijk komt. Deze volgt u in zuidelijke richting totdat u ons aan uw linkerhand ziet. 

Looproute vanaf Amsterdam Centraal station (klik op kaart voor meer opties):
Welkom in onze winkel: