Inkoop & Inruil

 

Wij staan open voor inruil. Fotoprofessional koopt graag in goede staat verkerende gebruikte apparatuur. Dus heeft u nog fotoapparatuur die u nauwelijks nog gebruikt laat ons dan een bod doen en wellicht komen we tot overeenstemming.

Beoordeling van de aangeboden apparatuur kan alleen in de winkel. Neem alles zo compleet mogelijk mee, de lader en laadsnoer, de lensdoppen, de accu's, de kabels etc. Objectieven en andere camera-accessoires komen zeker ook in aanmerking. Houd er rekening mee dat sommige artikelen als tweedehands niet erg gewild zijn.
 
Wij taxeren uw apparatuur en doen u een goed bod. U kiest vrijblijvend of u daar op in gaat of niet. U bent niet verplicht bij ons wat te kopen en wij verplichten ons niet tot het aankopen.
Er zijn nog heel veel goed werkende camera's in omloop waar filmpjes in gaan. Vaak niet stuk te krijgen, weggooien wil je ook niet, maar helaas is daar in de tweede handsmarkt vrijwel geen belangstelling voor.
 
Maar er zijn uitzonderingen, dus neem uw analoge camera/uitrusting gerust even mee.
 
Occasions kopen
 
Al onze occasions worden grondig nagekeken voordat we deze te koop aanbieden. Op grond daarvan geeft Foto Professional u op elke occasion minimaal 3 maanden garantie.
 
Dus kunt u met een gerust hart een occasions aanschaffen.